PÅ FODE IGEN​

Har du brug for hjælp til overblik over din økonomiske situation og rådgivning om din gæld? Gennem den frivillige og gratis rådgivning, På Fode Igen, kan Blomster Cafeen hjælpe dig med råd og vejledning.

Blomster Cafeens rådgivning er åben for personlig rådgivning hver 2. tirsdag fra kl. 15-17.00. Du kan kontakte På Fode Igen i Blomster Cafeen på telefon 42 70 15 50 for at booke en tid til personlig rådgivning.

HJÆLP TIL UDSATTE BORGERE

Formålet med projekt På Fode Igen er at hjælpe udsatte borgere til at få et overblik over deres økonomiske situation og motivere dem til at reducere deres gæld. På lang sigt er håbet, at borgeren selv kan mestre sin økonomi og derved få en bedre livskvalitet.​

Borgere, der henvender sig i vores rådgivninger, kan få uvildige råd og vejledning af kompetente frivillige rådgivere, der har en baggrund som bankrådgivere, socialrådgivere, advokater, jurister eller lignende. De rådgiver om budgetlægning, afdragelse og omlægning af gæld, gældssanering og om hvordan, man kan anvende sit rådighedsbeløb bedst muligt.

Her foregår rådgivningen under afslappede former og i uformelle rammer i et særskilt rum på vores sociale caféer. Borgerne behøver ikke at have gældsproblematikker, men problemet skal vedrøre deres privatøkonomi.

RÅDGIVERNE TILBYDER

  • Uvildig og fortrolig økonomisk rådgivning i trygge rammer
  • Overblik over den økonomiske situation og motivationsarbejde i forhold til at afdrage gæld
  • Undervisning i at lægge budget, råd om at omlægge gæld, prioritere kreditorer og måske tage kontakt til dem for at ændre aftaler mm.
  • Spareråd, herunder hvordan man kan få mere ud af sit rådighedsbeløb​

Firmanavn & CVR​

Blomster Cafeen

CVR: ​​13784841

Find os

Glarmestervej 20

5700 Svendborg

Kontakt os